Portofoliu: Ramira

 
Ramira

Ramira

Firma a început să funcţioneze în anul 1979, sub numele de IMUAS (Intreprinderea de Maşini-Unelte, Accesorii şi Scule). Pentru beneficiarii externi, firma era cunoscută sub denumirea de RAMIRA.

La începutul anilor '90, aflată atunci în proprietatea statului român, datorită proastei administrări şi datorită decăderii generale a pieţei din fostele ţări socialiste, firma şi-a redus puternic activitatea, ajungând în 1997 pe lista întreprinderilor propuse pentru lichidare.
   

După privatizare, RAMIRA a intrat într-un proces de restructurare şi investiţii, numărul de angajaţi crescând până aproape de 400 la începutul anului 2008. Maşini unelte de ultimă generaţie, cu comandă numerică, personal cu înaltă calificare şi o deosebită grijă pentru calitatea fabricaţiei sunt elementele definitorii a noului drum pe care s-a înscris compania în ultimii ani.

Acesta a fost momentul in care s-a simtit necesitatea investitiei in publicitate, pentru mai multa vizibilitate pe piata si pentru a schimba imaginea firmei in conformitate cu realitatea actuala.

Una dintre investitii a fost siteul web pentru a satisface nevoia aparitiei obligatorii, pe domeniul virtual, a unei afaceri de acest gen avand in vedere si existenta clientelei internationale si mai ales pentru a oferi o posibilitate rapida si facila de informare a viitorilor clienti.