Portofoliu: ThePopFoto Photography

 
ThePopFoto Photography

ThePopFoto Photography

ThePopFoto este un studio de fotografie profesionist din Statele Unite care pune accent pe calitatea muncii si a serviciilor, activand pe intreaga suprafata a tarii.


Intr-un domeniu artistic in care portofoliul vorbeste de la sine, vizibilitatea acestuia este cel mai important lucru. Metoda cea mai simpla si rapid accesibila este varianta online unde, sub forma unui album bine structurat, clar si curat, pe categorii si domenii de activitate, clientul poate sa aprecieze calitatea produselor si sa decida din confortul locuintei sau a biroului acestuia fara a fi presat de timp sau alti factori externi.


Mai ales in momentul in care o firma activeaza pe un teritoriu larg, prezenta online este obligatorie. Pe langa pagina de portofoliu, siteul contine, scurt si concis, informatiile necesare ce privesc ofertele si produsul final. Legatura dintre client si studio se poate realiza foarte usor utilizand pagina Contact unde, pe langa formularul de contact, se poate descarca instant si contractul de prestari servicii.

Siteul realizat de firma noastra reflecta calitatea muncii clientului, avand o structura ordonata si curata, fara prea multe detalii gratuite, pentru a scoate in evidenta exclusiv munca artistica a clientului, acesta fiind criteriul pentru am fost alesi in realizarea imaginii studioului.